Månedens spons: Surnadal RC-klubb

7. desember 2017
Buggy

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I desember ønsker vi å ta en nærmere titt på en forholdsvis fersk klubb, nemlig Surnadal RC-klubb.  

Hva er Surnadal RC-klubb?

RC er en forkortelse for Radio Control, og er en klubb for alle som er interesserte i radiostyrte kjøretøy som for eksempel biler, båter, fly eller helikopter. Variantene er uendelig mange, da man kan få fjernstyrte utgaver av tilnærmet alle kjøretøy. Denne alternative aktiviteten er et nytt og interessant tilbud som både barn, ungdom og voksne kan bli med på. Her kan absolutt alle delta, også funksjonshemmede. Surnadal RC-klubb har både utleiebiler og flysimulator for den som har lyst til å prøve litt i det små. Drømmen på sikt er å få i stand både innebane, utebane, flystripe og ellers alt som trengs, inkludert et klubbhus med verksted.

Søker flere medlemmer

I september inviterte Surnadal RC-klubb til åpen dag i Surnadal idrettshall, for å vise frem et bredt spekter innen kjøretøy, blant annet biler, båter, fly, droner og anleggsmaskiner. Surnadal RC-klubb håper at flere etter hvert før øynene opp for RC-verdenen, slik at både medlemstallet og aktiviteten kan fortsette å øke. Ildsjelene bak klubben har mye kunnskap om å skru og fikse på ulike RC-kjøretøy, og håper folk vil komme innom for å få råd og tips, både om kjøp av utstyr og andre ting.

Surnadal RC.JPG
Styremedlemmer i Surnadal RC-klubb, fra venstre, Hroar Henriksø, styreleder Bastian Mogstad, nestleder Ole Martin Aune Fjeld, Leif Korshamn og Benjamin Haxha.

Vi ønsker Surnadal RC-klubb lykke til med rekrutteringen og aktivitetene i fortsettelsen.

Svorka – Stolt lokal sponsor

Les mer om Svorka og sponsing her.

Alle foto: Trollheimsporten