Sommerlig give-away fra Svorka – delta og vinn!

22. mai 2019
shutterstock_131910137_web

Kvikksølvet kryper både opp og ned på gradestokken for tiden, men det er likevel ingen tvil: sommeren er like om hjørnet. Det ønsker vi å feire med en sommerlig give-away fra Svorka! Nå kan du, eller et lag/forening som du nominerer,  vinne fotballmål og fotballer av høy kvalitet. Delta på Facebook, du også.

Konkurranse med sommerlig give-away på Facebook

Digitale kanaler blir stadig viktigere, også for oss i Svorka. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder til å jevnlig ta turen innom våre hjemmesider, svorka.no, samt følge oss på Facebook. Her deler vi jevnlig nyttig informasjon, nyheter, tips, og arrangerer konkurranser for trofaste kunder.

Ønsker du å vinne en sommerlig give-away fra oss? Delta i konkurransen vi nå har gående på Facebook!

DELTA PÅ FACEBOOK

Give-away: 2 stk. Bazooka fotballmål / 25 stk. Select Brilliant Replica fotballer

Hva er vel sommeren uten en real fotballkamp på løkka? Skrubbsår på knærne, sklitaklinger, sleivskudd, grønske på shorten – og brede glis om munnen. Uansett om du satser på å bli den nye Messi, eller bare liker å leke litt med ungene i hagen, mål fra Bazooka kan komme godt med for å få finstilt skuddfoten. Delta i vår konkurranse, og kanskje er det akkurat du som vinner to stk. fotballmål fra Svorka, eller en av våre fotballer av meget god kvalitet? Det er også lov til å nominere skoleklasser, idrettslag og velforeninger.

Lykke til!

Bazooka fotballmål

Bazooka er et pop-up mål i verdensklasse! Et fotballmål som er helt unikt på grunn av sin nytenkende og enkle oppbygging – helt uten løse deler. Fotballmålet er produsert i solide og fleksible materialer som gjør målet til det absolutt beste i sin kategori.

Bazooka-målet er enkelt å ta med seg, og tar liten plass når det er sammenklappet. Fotballmålet tar kun sekunder å sette opp, slik at man får mer tid til å faktisk spille fotball. Bazooka-fotballmål benyttes av store fotballklubber rundt i verden, men er også et fantastisk og praktisk fotballmål til hagen, skoler og idrettsklubber.

Select Brilliant Replica fotball

Select Brilliant replica fotball, str 4. er en fotball i meget god kvalitet. Fairtrade.merket. Ballen er laget av bløtt pvc-materiale og er maskinsydd. Den har dobbel-lock ventil som gir en høy lufttetthet.

DELTA PÅ FACEBOOK

Vilkår for konkurransedeltakelse

Konkurransen gjennomføres på Facebook. For å delta i konkurransen må du være strøm- og/eller bredbåndskunde hos Svorka.
V
i trekker vinnere i løpet av juni, og vinnere publiseres på Facebook. Premiene må hentes hos Svorka.