Månedens spons: Svarrabærje Teaterlag

9. oktober 2017
shutterstock_518102140_web

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I oktober ønsker vi å ta en nærmere titt på Svarrabærje Teaterlag som er i gang med siste finpuss på forestillingen «Mykkjy på fer», med premiere 09. november. Break a leg!

«Mykkjy på fer»

Svarrabærje Teaterlag er klare for nye sprell med revyen «Mykkjy på fer» som har premiere 09. november kl. 19. Nytt av året er at forestillingene forflyttes mer mot helgen, og Svarrabærje byr på forestillinger både torsdag, fredag, samt to ganger på lørdag. Instruktør for høstens revy er Stian Hovland Pedersen som har jobbet tett med teaterlaget allerede fra slutten av september. På scenen får man se en rekke kjente fjes fra tidligere revyoppsetninger, sammen med nye aktører i alle aldre. Det ryktes også at man denne gang har gått utenfor kommunegrensen for å rekruttere. Og resultatet? Det må du møte opp på Surnadal Kulturhus for å få med deg. Svarrabærje Teaterlag lover å gi deg en riktig god latter.

Billettsalget er allerede i gang, så her gjelder det å sikre seg billett mens det fortsatt er mulig.

Du kan lese mer om den kommende forestillingen hos Trollheimsporten

Et teaterlag med mangfold – noe for deg?

I Svarrabærje Teaterlag er det rom for hvem som helst å være med. Her snakker vi ikke bare om å blomstre på scenen, men også om å skrive tekster eller delta i praktiske oppgaver. Det behøves mange typer aktører for å få til en forestilling.

Ønsker du å bli medlem av Svarrabærje Teaterlag er styrets klare oppfordring klar: Ta kontakt!

Les mer om Svarrabærje Teaterlag på deres Facebook-sider.

Les mer om Svorka og sponsing her.