Månedens spons: Rindal IL

22. mars 2019
St-Olavsloppet-dag-4-004

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I mars ønsker vi å ta en nærmere titt på Rindal IL, en klubb med mange dyktige utøvere.

Et lite innblikk i Rindal IL

Rindal IL har en overordnet målsetting om at klubben skal gi aktivitetstilbud til flest mulig innen sitt geografiske område. Tilbud om aktivitet gis innen de gruppene som klubben til en hver tid har, og nye tilbud vurderes fortløpende ut fra medlemmenes ønsker. Gjennom en samarbeidsavtale med MOT prioriterer Rindal IL arbeidet med barn og unge høyt, og styret har som målsetting å skape et godt miljø, med et klart fokus på trivsel og samhold. 

Aktiviteter

Klubben tilbyr aktiviteter innen fotball, friidrett, håndball og ski. I tillegg har Rindal IL en egen turstigruppe som legger ut trimposter, arrangerer forskjellige fjellturer, samt vedlikeholder turstier og grillhytter. Idrettslaget eier også den flotte flerbrukshallen Rindalshallen, en fullisolert flerbrukshall på 50 x 75 meter, med en spilleflate for fotball på 40 x 60 meter og friidretts-fasiliteter for 60 meter løp, lengde, høyde, spydkast og kulestøt.

Friidrett

Rindal IL har gjort det veldig bra innen friidrett, og deltar årlig både på St. Olavsloppet og i Holmenkollstafetten. 

I 2018 ble klubben nr. 18 i Holmenkollstafetten, som er Norges mest prestisjefylte stafett, og verdens største gatestafett. 

Bredden representeres ved deltagelsen i St. Olavsloppet (4-dagers stafett fra Östersund til Trondheim), der klubben stilte med 86 løpere fordelt på 3 lag i 2018. Førstelaget ble nr. 2 og andrelaget ble nr. 18, mens tredjelaget ble nr 84. 

Rindal IL arrangerer også Trollheimsløpet og Lina Rundt i løpet av året. Disse har vokst seg til å bli de to største mosjonsløpene i vårt distrikt.

Les mer om Rindal IL på klubbens hjemmesider, http://www.rindalil.no/