Hvorfor varmepumpe fra Toshiba?

29. april 2019
Hvorfor-toshiba

Med over 40 års erfaring er japanske Toshiba blant de ledende i verden på varmepumpeteknologi. Toshibas luft-luft varmepumper er med på å sette standarden for å kunne gi deg det siste innen strømsparing, brukervennlighet og komfort.

Hvorfor varmepumpe fra Toshiba?

  • Senker dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %
  • Gir jevnere og mer behagelig innetemperatur
  • Teknologiledende
  • Utviklet for norske forhold – gir rikelig med varme selv på de kaldeste dagene
  • Fungerer også som air condition
  • Enkel i bruk

Toshiba varmepumper er utviklet for optimal energibesparelse i norsk klima. I tillegg får man behagelig inneklima og et sunt miljø.

Toshiba varmepumper sin importør i Norge har tett samarbeid med fabrikken med felles mål om å utvikle de beste varmepumpene for det norske markedet. Toshiba er helt i front når det gjelder utvikling og har vært først ute med mye av teknologien vi i dag finner i varmepumper verden over. Toshibas sitt fokus på innovasjon har resultert i mange priser og gode testresultater gjennom tidene. Summen av dette gjør Toshiba varmepumper til et trygt og lønnsomt valg.

Hvor mye strøm kan du spare?

En varmepumpe er en investering de fleste gjør for å spare strøm. Det er normalt at 60-70 prosent av elektrisitetsforbruket går til oppvarming av boligen. Varmepumpen kan spare 60-90 prosent av dette, alt avhengig av hvor i landet du bor og hvilken varmepumpe du velger. En besparelse på 5 000-8 000 kroner i året er oppnåelig for veldig mange.

Utviklet for norsk klima

Toshiba varmepumper har egne modeller utviklet for optimal drift og energisparing i norsk klima.

Klimaet i Norden er kaldere og mer variert enn i resten av Europa. Samtidig er markedet her stort, globalt sett, når det gjelder behovet for høyeffektive varmepumper som hovedsakelig skal spare strøm. Derfor utvikler Toshiba egne modeller som er optimalisert for vårt utfordrende klima.

Egen produktutvikler med 42 års erfaring

For at varmepumpene skal bli best mulig har Toshiba i Norge ansatt Katashi Tarekado. Tarekado er ingeniør og produktutvikler med 42 års erfaring i Toshiba. Tarekado analyserer klima, forbruksmønstre og behov i Norge og rapporterer dette til Toshiba som bruker dette i utviklingen.

Felttestet i krevende forhold

Før lanseringen av Toshibas nyeste luft-luft varmepumpe har kvalitetssikring av drift og ytelse vært en sentral del i utviklingen av produktet. Varmepumpen Toshiba Daiseikai 8 vært felttestet både i Norge og Finland med loggføring av data med rapportering tilbake til fabrikken.

– Felttest er meget viktig fordi fabrikken ikke kan gjenskape faktiske forhold. Vi har valgt ut steder i Norge med spesielt krevende driftsforhold for varmepumper. Basert på felttestene har fabrikken gjort forbedringer for å sikre de mest optimale tilpasninger for et kaldt nordisk klima, forteller Tarekado.

Optimal drift og energisparing i norsk klima

Resultatet er egne modeller utviklet for optimal drift og energisparing i norsk klima. Noen modeller er utviklet for kaldt innenlandsklima. For eksempel gir Daiseikai 8 hele 5 400 W og ved -15 °C. Samtidig gir andre modeller høyere energibesparelse i kystklima hvor varmebehovet er mindre.

Toshiba ledende på utvikling

Toshiba er blant verdens ledende og mest innovative produsenter og har utviklet mye av teknologien som benyttes i moderne varmepumper verden over.

Toshiba har forsket på, designet og produsert innovative løsninger for aircondition og varmepumper i over 60 år, og er blitt belønnet med flere høythengende teknologi- og miljøpriser som resultat av dette arbeidet.

Toshiba var først ute med å lansere split-systemet basert på ute- og innedel forbundet med en lukket kjølekrets, samme teknologi som man finner i alle luft-luft varmepumper også i dag. I 1981 introduserte Toshiba inverter-teknologien med trinnløs kompressor som ga varmepumpene bedre ytelser og lengre levetid. Inverter-teknologien som ble funnet opp av Toshiba er nå brukt av varmepumpeprodusenter verden over.

Behagelig inneklima

Jevn innetemperatur hele året og renere luft kan vi love deg hvis du kjøper en Toshiba varmepumpe.

Med en Toshiba varmepumpe kan du nyte jevn innetemperatur gjennom hele fyringssesongen. Automatikk sørger for å gi full varmeeffekt på de kaldeste dagene og tilsvarende lav effekt i de milde periodene vår og høst. Den avanserte effektreguleringen gir jevn drift, med færrest mulig stopp og start. Det betyr mindre slitasje og strømforbruk.

Rent og sunt inneklima

Inneluft inneholder ofte store mengder partikler som støv, pollen og bakterier. Dette kan være usunt, spesielt for alle som plages av astma og allergi. Toshibas Daiseikai-varmepumper har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og som fjerner partikler som støv og pollen.

Bruk varmepumpen som aircondition

På varme sommerdager kan alle Toshibas varmepumper brukes som aircondition. En Toshiba varmepumpe svaler inneluften på varme sommerdager og gir en komfortabel innetemperatur du faktisk kan unne deg.

Miljøvennlig

Gjennom å utnytte gratis, fornybar energi fra omgivelsene vil en miljøvennlig Toshiba varmepumpe bidra til å redusere dine CO2-utslipp.

Med en Toshiba varmepumpe vil du i gjennomsnitt redusere ditt energiforbruk tilsvarende fire bilers årlige CO2-utslipp. Du sparer både strøm og er miljøvennlig på en gang. Denne kombinasjonen har gjort varmepumper til den raskest voksende miljøteknologien i verden.

Prøv Toshibas sparekalkulator og se hvor mye du kan spare hvert år med en miljøvennlig Toshiba varmepumpe.